Delte ut julemat i søppelbyen


Lærer Ives-Christian Grigorov Angelov kledde seg ut som julenisse
 og delte ut gaver til barna i Benjamins hus.

Ved hjelp av ekstra pengegaver gitt til minnefondet gjennom 2016, kunne vi sende penger til innkjøp av julemat og -gaver i søppelbyen også denne julen. Hjertelig tusen takk til alle som har bidratt med små og store beløp!

Den nye læreren som i høst begynte i Benjamins hus, Ives-Christian Grigorov Angelov (23) kledde seg ut som julenisse og delte ut gaver til barna en av de siste dagene før julehøytiden.

Chris er nylig utdannet lærer og gikk ut med gode karakterer. Han har søkt mange jobber, men siden jobbmulighetene i Bulgaria er dårlige, hadde han måttet søke mange jobber, blant annet på Ikea og McDonalds. Thomas Rudmoen Løkken som jobber som frivillig i Benjamins hus kom i kontakt med moren til Chris på et gatekjøkken som familien driver. Da moren forsto at Thomas var på jakt etter en lærer i Benjamins hus, var hun rask med å presentere sønnen som en mulig kandidat. Thomas karakteriserer Chris som en smart, rolig og dypttenkende kar.
- Jeg likte ham med en gang og tilbød ham jobben med en gang, sier Thomas.

Her ser du flere bilder fra julegaveutdelingen:Mange familier i søppelbyen fikk også utdelt julemat. Her ser du hva innholdet i matposene var:

Julemat til en familie. Dersom familien består av flere enn fem personer ,får de to matposer.

Frukt hører også med i julematen.

Her står posene klare til utdeling.Her ser du noen av de som fikk julemat fra Benjamin Lies minnefond denne julen:
Ingen kommentarer: