Annie vil bli lege

I søppelbyen er det mye fattigdom og elendighet å se. Det berører oss sterkt hver gang vi er der. Men det er også heldigvis noen lyspunkter.

For det første ser Benjamins hus ut til å utgjøre en oase for barna som daglig kommer dit for mat og førskole. Det gleder oss veldig! For det andre ser det også ut til å gi resultater etter sju års arbeid i slummen. 

Annie har toppkarakterer på skolen - ønsker å bli lege. Et EU-stipend hun har mottatt kan gjøre drømmen mulig. Hun er barnebarnet til Bujidar (bak) som jobber i Benjamins hus. Til høyre: Thomas Rudmoen Løkken fra Drammen, som har jobbet frivillig i Benjamins hus de to siste årene.


Da vi besøkte søppelbyen i mai fikk vi hilse på 17-årige Annie. Hun er i ferd med å fullføre videregående skole - og det med toppkarakterer! Nå ønsker hun å starte på legestudier. Et EU-stipend som Annie har fått, vil gjøre drømmen mulig.

Vi heier på Annie - og håper å kunne hjelpe henne litt i årene som kommer.

Annie (til venstre) fikk en gave av oss da vi var besøkte søppelbyen på Benjamins 30-årsdag i mai. Vi ville la henne få vite at vi heier på henne! Til høyre: Emilia som jobber i Benjamins hus.


Ingen kommentarer: